Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară. Cum a făcut anunțul7Foto© money.ro

Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară. Cum a făcut anunțul

, 7 știri, 18 vizualizări

Laura Cosoi trăiește cele mai frumoase momente! Cunoscuta actriță este din nou însărcinată și așteaptă cu sufletul la gură să-și țină în brațe bebelușul. Este pentru a patra oară când blondina așteaptă un copil, însă emoțiile pe care le simte sunt la fel de puternice ca la primele sarcini. Vestea minunată vine la scurt timp după ce vedeta de televiziune și-a condus mama pe ultimul drum.

Laura Cosoi a trecut prin momente cumplite în apropierea sărbătorilor de iarnă, după ce mama ei s-a stins din viață. Actrița a fost devastată de durere și cu greu a reușit să depășească acele clipe. „Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră ”, a fost mesajul publicat de ea, în mediul online.

La scurt timp după tragedia care i-a marcat viața, Laura Cosoi avea să-și găsească din nou liniștea și fericirea. Vedeta de televiziune este din nou însărcinată, iar vestea a venit cu multă bucurie în viața ei. Este pentru a patra oară când actrița așteaptă un copil cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi mai au trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Aceasta a ales să posteze o fotografie pe Facebook cu ea însărcinată, alături de câteva cuvinte frumoase: „Miracolul vieții”.