Legătura lui Leo Messi cu România: „Lucrăm împreună de peste 10 ani”3Foto© hotnews.ro

Legătura lui Leo Messi cu România: „Lucrăm împreună de peste 10 ani”

, 4 știri, 0 vizualizări

Mulți sunt românii care și-au lăsat în spate casa, familia, prietenii și au plecat în alte țări în căutarea unui viitor mai bun. Este și cazul Andradei, care în urmă cu doar câțiva ani își făcea bagajele și pornea către Spania, țara în care migrau mulți conaționali la acea vreme. Povestea ei este una surprinzătoare și subliniază cum românii se pot descurca oriunde. Andrada a plecat de jos în Spania, iar acum a ajuns să facă afaceri cu Leo Messi.

România este a doua țară din lume care și-a pierdut cei mai mulți locuitori din cauza migrației. În Uniunea Europeană, românii repezită cea mai mare comunitate din diaspora, aproximativ 4 milioane. Mulți dintre ei pleacă de acasă în căutarea unui viitor mai bun, iar unii dintre ei, precum Andrada, îl găsesc. Cum a ajuns tânăra să facă afaceri cu Leo Messi sau cu membrii formației Rolling Stones?

Așa cum spuneam, în urmă cu mulți ani, Andrada se înscria în rândul românilor ce părăseau țara și plecau în Spania. După ce a ajuns pe meleaguri străine, românca și-a început călătoria de jos, așa cum o fac mulți conaționali. La început, aceasta a făcut curățenie în campinguri, a servit în baruri și a muncit din greu.

Lucrez cu el de peste 10-12 ani
Lionel Messi,
Afaceri în Spania, inima în Brașov. Povestea Andradei, românca…