Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani23Foto1Video© hotnews.ro

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani

, 26 știri, 66 vizualizări

Ajunge la noi o știre tare tristă. E vorba despre un incident șocant, care a tulburat fanii și lumea muzicii. Liam Payne, fostul membru al trupei fenomen One Direction, și-a pierdut viața la doar 31 de ani. Tragedia a avut loc în capitala Argentinei, Buenos Aires, unde artistul a căzut de pe balconul unui hotel. Poliția locală a intervenit după un apel de urgență care descria comportamentul agresiv al unei persoane posibil sub influența substanțelor. Care substanțe? Hai că le știți…

Debutul său muzical a fost marcat de participarea la emisiunea „The X Factor” din Marea Britanie. După un prim refuz, Liam Payne s-a întors pe scenă, impresionându-i pe jurați și devenind unul dintre membrii fondatori ai trupei One Direction. Acest grup a cunoscut un succes imens la nivel global, cu numeroase albume și single-uri ajunse pe primele locuri în topurile internaționale.

One Direction a fost una dintre cele mai influente trupe pop ale primei jumătăți a anilor 2010, având un impact semnificativ atât pe piața muzicală, cât și în cultura pop. Trupa, formată din Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson și Zayn Malik, a luat naștere în 2010 pe platourile show-ului britanic „The X Factor”. Deși nu au câștigat competiția, clasându-se pe locul al treilea, cariera lor a decolat rapid datorită popularității uriașe în rândul adolescenților.