Lidia Buble, trimisă în judecată, acuzată că a dat mită unor polițiști ca să nu sufle în etilotest10Foto© stirileprotv.ro

Lidia Buble, trimisă în judecată, acuzată că a dat mită unor polițiști ca să nu sufle în etilotest

, 16 știri, 61 vizualizări

Procurorii DIICOT au anunțat luni, 22 noiembrie, că au decis s-o trimită în judecată pe Lidia Buble, sub acuzația de dare de mită. Cunoscuta cântăreață este acuzată că a dat în februarie 900 de lei unor agenți de poliție pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest și pentru a nu fi amendată pentru că nu avea declarație pe proprie răspundere pentru a ieși din casă pe timpul nopții, potrivit News.ro.

Potrivit portalului instanțelor, dosarul a fost înregistrat la tribunalul București pe 19 noiembrie. Alături de artistă, au mai fost trimise în judecată patru persoane, între care și cei doi agenți ai Brigăzii Rutiere a Capitalei care ar fi luat mita.

”Prin rechizitoriul din data de 16.11.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.