Linia de autobuz 783 devine linia 100 și va asigura o legătura între centrul Bucureștiului și Aeroportul Otopeni5Foto© realitatea.net

Linia de autobuz 783 devine linia 100 și va asigura o legătura între centrul Bucureștiului și Aeroportul Otopeni

, 12 știri, 21 vizualizări

Linia de autobuz 783 devine linia 100 și va asigura o legătură directă între centrul Bucureștiului și Aeroportul Internațional Otopeni, din 2 decembrie 2023, informează Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov (TPBI).

Linia 100 va avea o frecvență de 15 minute pe timpul zilei, va opera pe același traseu, având mai puține stații, notează Agerpres.

Înființarea acestei linii a fost dispusă de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București - Ilfov ca urmare a numeroaselor sugestii primite din partea publicului, dar și a datelor culese în teren. Autobuzele liniei 100 vor opri în doar nouă stații, unde sunt principalele puncte de legătură cu alte linii importante: Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Presei, Aeroport Băneasa, Primăria Otopeni, Aeroport Henri Coandă (Plecări), Aeroport Henri Coandă (Sosiri).