Lipă. Nu cred că își imaginează cineva că intră 160.000 de euro în contul unei contabile2Foto© stirileprotv.ro

Lipă. Nu cred că își imaginează cineva că intră 160.000 de euro în contul unei contabile

, 5 știri, 22 vizualizări

Elisabeta Lipă a confirmat informația prezentată de varianta online a ziarului Libertatea, potrivit căreia suma primită de FRC în urma Jocurilor Olimpice de la Paris nu va intra în totalitate în conturile contabilei, ci va fi împărțită între cei aflați în Federație.

În prezent, sunt doar propuneri, care vor merge la COSR pentru avizare. Ulterior, forul transmite la Guvern și la Ministerul de Finanțe, care își dau și ei acordul și abia apoi se eliberează banii pentru premiere.

„La ora actuală nu există nicio sumă aprobată, sunt doar în baza de proiect, de analiză. Ele se depun la Comitetul olimpic, care le verifică și când avem forma finală se aprobă în Comitetul Executiv. Noi la ora actuală nu avem aceste premieri plătite, sunt doar în faza de proiect, pe hârtie. Eu cred că nu își poate imagina nimeni că în contul unei contabile intră 160.000 de euro, este doar o simulare. O simulare a ceea ce înseamnă acești 40% și după aprobarea finală, toți acești bani vor intra direct în conturile personalului angajat”, a spus șefa ANS.