Locatarii unui bloc din Giurgiu au fost evacuați de urgență, în urma unui incendiu izbucnit de la lumânările unui priveghi4Foto© puterea.ro

Locatarii unui bloc din Giurgiu au fost evacuați de urgență, în urma unui incendiu izbucnit de la lumânările unui priveghi

, 4 știri, 30 vizualizări

Mai multe persoane din Giurgiu, printre care și trei copii, au fost evacuate în plină noapte, după ce blocul în care locuiau a fost cuprins de flăcări. Trei copii și 23 de adulți au fost evacuați, azi-noapte, din apartamentele în care locuiau, din cauza unui incendiu care s-a produs pe casa scării.

Incendiul s-a produs într-un bloc turn, situat pe șoseaua București din municipiul Giurgiu.

Locatarii au simțit un miros puternic de fum și au sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, polițiștii și jandarmii, precum și pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Pompierii au constatat că incendiul se manifesta la etajul cinci, acolo unde au ars parțial două plăci de rigips, care erau depozitate pe scară, ghivece cu flori, o masă și cabluri electrice de televiziune și de internet.