Loredana Groza se întoarce la una dintre pasiunile ei5Foto© a1.ro

Loredana Groza se întoarce la una dintre pasiunile ei

, 6 știri, 31 vizualizări

Cel mai nou proiect ce poartă semnătura Ruxandra Ion și Dream Film Production, comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1, o readuce pe micile ecrane pe Loredana. Îndrăgita artistă revine astfel la una dintre pasiunile ei, actoria, și o întruchipează pe Felicia Soare, o cântăreață nonconformistă. Alături de ea, telespectatorii o vor putea urmări în această toamnă și pe Grațiela Voicu, actrița care o va interpreta pe Diana, fiica acesteia și soția lui Victor (Matei Negrescu).

Una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România, Loredana, s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, câștigând cele mai importante trofee ale momentului – Steaua fără nume și Festivalul de la Mamaia. De aproape 40 de ani, artista cucerește generație după generație cu vocea ei unică și cântecele sale, peste 600 înregistrate, majoritatea fiind scrise și produse chiar de către ea.

Cu peste 20 de milioane de albume înregistrate și milioane de discuri vândute, a concertat pe toate continentele, în mii de spectacole. În film și-a făcut debutul în A doua cădere a Constantinopolului, fiind cel mai mare succes de casă în cinema-ul românesc.