Mădălina Ghenea, primele declarații după despărțire4Foto© cancan.ro

Mădălina Ghenea, primele declarații după despărțire

, 6 știri, 14 vizualizări

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra actriță româncă a ales să împărtășească publicului motivul pentru care povestea lor de dragoste s-a încheiat, oferind o perspectivă personală asupra situației. Această dezvăluire vine la câteva luni de la separarea lor și este susceptibilă să atragă atenția presei și a fanilor care au urmărit relația lor.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din ultimul an, au decis să pună punct relației. După o perioadă în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Confirmarea oficială a despărțirii a venit chiar de la Mădălina Ghenea, care a răspuns sincer pe Instagram, în ziua de Paște. Speculațiile care au circulat în jurul relației lor găsesc acum o confirmare oficială.

„Mi se pare că e momentul potrivit să clarific faptul că eu și Grigor am decis să mergem pe căi diferite. Vă rog să respectați intimitatea noastră și să nu credeți tot ce apare despre noi. Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, atât ca prieteni dragi, cât și ca iubiți în ultimii 6 ani. Din cauza programului nostru greu, al evenimentelor și responsabilităților pe care le avem, a fost cea mai bună variantă pentru a merge înainte”, este mesajul transmis de Mădălina Ghenea.

Mi se pare că e momentul potrivit să clarific
Grigor Dimitrov,
Mădălina Ghenea rupe tăcerea despre despărțirea de Grigor Dimitrov:…