Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, prinsă băută la volan și încătușată după ce a devenit agresivă cu polițiștii7Foto© puterea.ro

Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, prinsă băută la volan și încătușată după ce a devenit agresivă cu polițiștii

, 7 știri, 41 vizualizări

O femeie de 31 de ani care conducea băută a fost depistată sâmbătă noapte de polițiști, în urma unei sesizări potrivit căreia mașina circula haotic pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, a anunțat Brigada Rutieră. G4Media scrie că este vorba despre Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre și o prezență constantă în emisiunile mondene.

Brigada Rutieră a Capitalei spune că sâmbătă, în jurul orei 04.05, a fost sesizată prin apel 112 că pe o stradă din sectorul 1 o mașină circulă haotic.

„Polițiștii ajunși în zonă au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei, citată de News.ro.