MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Grecia | Greva angajaților din domeniul transportului maritim4Foto© realitatea.net

MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Grecia | Greva angajaților din domeniul transportului maritim

, 6 știri, 44 vizualizări

Atenționare de călătorie a MAE pentru Grecia. Marți este programată o grevă a angajaților din domeniul transportului maritim, a anunțat MAE, luni seară.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români aflați permanent sau temporar în Republica Elenă cu privire la faptul că navele din portul Pireu care asigură cursele către insulele din Marea Egee, vor fi blocate în ziua de 25 octombrie 2022, în intervalul orar 12:00 a.m. - 12:00 p.m., din cauza unei greve a sindicatelor din domeniul transportului maritim.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106710035 și Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.