Maia Sandu: Guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește, ca în trecut, în fața Kremlinului2Foto© libertatea.ro

Maia Sandu: Guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește, ca în trecut, în fața Kremlinului

, 8 știri, 47 vizualizări

Rusia arată în continuare lipsă de respect față de cetățenii Republicii Moldova, însă guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește în fața Kremlinului, așa cum s-a întâmplat în trecut, a declarat, miercuri, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la radio Vocea Basarabiei.

„Federația Rusă arată în continuare lipsă de respect față de cetățenii Republicii Moldova, dar guvernarea de la Chișinău, nu se mai umilește în fața Kremlinului, așa cum s-a întâmplat în trecut. Atunci când vedem lipsă de respect din partea Moscovei, noi spunem despre acest lucru. Atunci când vedem încercări de a destabiliza situația în Republica Moldova, am spus-o sus și tare, nu am ascuns detaliile așa cum au făcut alte guvernări în trecut”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova, a apreciat Maia Sandu, a devenit mai rezilientă, inclusiv grație sprijinului oferit de partenerii ei de dezvoltare - sprijin reafirmat inclusiv în cadrul Summitului Comunității Politice Europene (CPE) de la 1 iunie, găzduit de autoritățile de la Chișinău, relatează Agerpres.

Guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește
Maia Sandu,
Maia Sandu: “Guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește”
Guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește, ca în trecut, în fața Kremlinului
Maia Sandu,
Maia Sandu: „Guvernarea de la Chișinău nu se mai umilește, ca în…