Mama unui elev a fost reținută după ce a intrat în școală, în timpul orelor, și a lovit două colege ale fiului ei, în Giurgiu2Foto© libertatea.ro

Mama unui elev a fost reținută după ce a intrat în școală, în timpul orelor, și a lovit două colege ale fiului ei, în Giurgiu

, 7 știri, 31 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu a anunțat, vineri, că polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frătești, despre faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie, relatează News.ro.

„În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, din primele cercetări reieșind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul școlii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frătești, mama unui elev, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feței și abdomenului”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.