Manelistul Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal. Într-unul din videoclipurile sale apare un leu rănit și subnutrit8Foto1Video© libertatea.ro

Manelistul Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal. Într-unul din videoclipurile sale apare un leu rănit și subnutrit

, 10 știri, 112 vizualizări

Dani Mocanu a stârnit din nou revoltă publică și a ajuns să dea explicații polițiștilor după ce într-unul dintre videoclipurile sale apare un leu grav rănit. Sesizarea a fost facută mai întâi pe rețelele de socializare după ce o persoană a observat acest aspect.

Videoclipul „STOP Romania”, postat acum o săptămână are peste 4,3 milioane de vizionări pe youtube. Una dintre vizionări i-a adus acum manelistului un nou scandal. În videoclip apare un leu cu o rană grava la un picior. Animalul părea neîngrijit și nepansat. Mai mulți iubitori de animale au făcut ulterior sesizări.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condițiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.