Marcel Ciolacu a anunțat o parte din obiectivele și viziunea PSD privind guvernarea3Foto© antena3.ro

Marcel Ciolacu a anunțat o parte din obiectivele și viziunea PSD privind guvernarea

, 9 știri, 49 vizualizări

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că „viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în România”, el adăugând că săptămâna aceasta au fost aprobate 2,2 miliarde de lei ajutor de stat pentru 19 proiecte de investiții cu impact major în economie prin schema derulată de Ministerul Finanțelor, scrie Agerpres.

„Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în România! 19 proiecte de investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanțelor (HG 807). Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create”, menționează liderul PSD, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El arată că „vom contribui astfel la dezvoltarea unor industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activități de asistență spitalicească și fabricarea produselor din cauciuc”.