Marcel Ciolacu sustine ca CEC si Eximbank ar trebuie sa intervina in piata, dupa insolventa Euroins3Foto© stirileprotv.ro

Marcel Ciolacu sustine ca CEC si Eximbank ar trebuie sa intervina in piata, dupa insolventa Euroins

, 10 știri, 16 vizualizări

„Am vândut toate firmele de asigurări, iar astăzi, când a doua companie intră-n insolvență, căutăm soluții și căutam în continuare vinovați. Avem obligația, au obligația cei de la CEC, de la EximBank să creeze pârghiile de care au nevoie românii ca statul român să poată interveni eficient pentru români și pentru companiile românești. S-a terminat cu amatorismul”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că în noul program de guvernare va exista „patriotismul economic”.

„Avem obligația ca în ac perioadă nu foarte ușoară să apărăm populația și companiile românești prin programe. Am identificat deja două domenii - industria alimentară și industria materialelor de construcții - două domenii deficitare ale Ro. Trebuie să venim cu programe de susținere, acceptate și de CE, de dezvoltare a domeniilor esențiale ale României”, adaugă liderul PSD, citat de Mediafax.

ASF a decis să retragă autorizația de funcționare a societății Euroins România, constatând indiciile stării de insolvență a companiei. Consiliul a mai hotărât promovarea de către ASF a unei cereri pentru deschiderea procedurii de faliment și numirea FGA ca administrator interimar al societății.