Marea Britanie îi interzice supermodelului Naomi Campbell să administreze o organizație caritabilă5Foto© hotnews.ro

Marea Britanie îi interzice supermodelului Naomi Campbell să administreze o organizație caritabilă

, 5 știri, 10 vizualizări

Naomi Campbell, în vârstă de 54 de ani, a făcut parte din grupul de elită al supermodelelor care au dominat podiumurile și copertele revistelor din anii 1990. Ea a fondat Fashion For Relief în 2005, cu scopul de a strânge fonduri pentru cauze umanitare prin organizarea de prezentări de modă, însă organizația a fost eliminată de pe lista organizațiilor de caritate din Marea Britanie în acest an.

O investigație făcută de Comisia pentru Caritate asupra organizației a găsit mai multe cazuri de conduită inadecvată și de management defectuos, iar, prin urmare, comisia i-a interzis lui Naomi Campbell și altor două persoane să mai fie administratori. Interdicția o vizează pe Naomi Campbell timp de cinci ani, iar altor doi administratori, Bianka Hellmich și Veronica Chou, li s-a interzis să se implice în activități caritabile timp de nouă ani și, respectiv, patru ani.

Naomi Campbell a declarat că este „extrem de îngrijorată” de decizia comisiei, adăugând că nu ea era persoana care „controla” organizația caritabilă.