Marele absent de la nunta lui Daniel Pavel. Prezentatorul a aflat vestea tristă chiar înainte de eveniment2Foto© bzi.ro

Marele absent de la nunta lui Daniel Pavel. Prezentatorul a aflat vestea tristă chiar înainte de eveniment

, 4 știri, 32 vizualizări

Marele absent de la nunta lui Daniel Pavel. Cununia civilă a avut loc la palatul Snagov, acolo unde au spus ”DA” în fața unui ofițer al stării civil, iar la scurt timp a urmat cununia religioasă, care a avut într-o biserică din Snagov. De aici, Daniel Pavel și Ana Maria s-au îndreptat către marea petrecere. la care au fost invitați 400 de invitați.

Chiar dacă a avut alături mulți apropiați, marele absent de la nuntă a fost Antoniu, fiul lui Daniel Pavel, care locuiește în Austria alături de mama lui. Prezentatorul de la Survivor România a aflat cu puțin timp înainte de eveniment că fiul lui nu poate veni.

Tânărul studiază la facultatea de Drept din Viena și a avut de susținut un examen important.”Am avut ochii în lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat băiatul meu, are examen, e la Viena, și n-a putut să vină… m-a emoționat. Mireasa, adusă de tată, nu știu… la un moment dat am început să plâng. Si voi plânge. Asa ceva nu se întâmplă. Am avut mari emoții și e doar prima etapa din trilogie… adică înțeleg că mai vin”, a spus Daniel Pavel, pentru Unica.ro.