Marius Elisei confirmă că are o nouă iubită: „Simt că acum am tot ceea ce îmi doresc”. Nu vrea să mai audă de Oana Roman6Foto© libertatea.ro

Marius Elisei confirmă că are o nouă iubită: „Simt că acum am tot ceea ce îmi doresc”. Nu vrea să mai audă de Oana Roman

, 7 știri, 40 vizualizări

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită. Vedeta a mărturisit că se bucură pentru fostul ei soț și, de fapt, ea pentru asta s-a rugat, ca el să-și refacă viața alături de altă femeie.

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

După ce a postat fotografia cu pricina, Marius Elisei a dezvăluit că zvonurile sunt adevărate și că iubește din nou. Cu toate acestea, se pare că ultima relație a fost ținută prea mult în atenția publicului, astfel încât acesta nu și-a dorit să ofere niciun detaliu cu privire la noua poveste de dragoste.