Marius Șumudică, naș de cununie la nunta lui Denis Drăguș: „Dragus este un jucator de top 5 campionate din Europa”8Foto© video.gsp.ro

Marius Șumudică, naș de cununie la nunta lui Denis Drăguș: „Dragus este un jucator de top 5 campionate din Europa”

, 9 știri, 23 vizualizări

A fost nuntă mare în fotbalul românesc. Ieri, 10 iulie, Denis Drăguș și Vanessa Mara și-au unit destinele în mod oficial. Cei doi au făcut nunta, iar naș le-a fost chiar Marius Șumudică. Acesta s-a prezentat la marele eveniment îmbrăcat la patru ace și a fost sufletul petrecerii. Antrenorul a stat pe ringul de dans și s-a distrat pe cinste pe ritmuri de manele.

Denis Drăguș, atacantul celor de la Trabzonspor, s-a căsătorit cu Vanessa Mara, iar nunta cele doi a fost una de excepție. Petrecerea a fost găzduită de un restaurant din Ciolpani, comună din Ilfov, iar la eveniment au participat numeroase nume din fotbalul românesc. Însă, cel care a atras atenția a fost chiar nașul Șumudică.

Povestea de dragoste dintre Denis Drăguș și Vanessa a început în urmă cu mulți ani. Cei doi se cunosc de pe vremea când erau copii, iar mai întâi au fost buni prieteni. Însă, apoi au transformat totul într-o frumoasă relație și acum au și doi copii împreună.