Mark Zuckerberg se inspiră după Elon Musk și implementează o taxă lunară pe Facebook8Foto© libertatea.ro

Mark Zuckerberg se inspiră după Elon Musk și implementează o taxă lunară pe Facebook

, 12 știri, 11 vizualizări

Meta, organizația care are în portofoliu companiile Instagram, Facebook și WhatsApp, face o mutare parcă inspirată din strategia lui Elon Musk pentru Twitter. Concret, gigantul de tehnologie lansează, Meta Verified, un abonament prin care utilizatorii de pe Facebook și Instagram pot obține bifa albastră în dreptul contului și o serie de beneficii.

Anunțul a fost făcut de către Mark Zuckerberg prin intermediul unei postări pe Facebook. El menționează că acest serviciu pe bază de abonament le va permite utilizatorilor să își verifice contul prin intermediul unui act de identitate, proces în urma căruia vor obține acea bifă albastră ce poate fi văzută în postarea de mai jos și la fondatorul Facebook în dreptul numelui.

Zuckerberg promite că cei care își vor face abonamentul acesta vor beneficia de un grad mai mare de securitate, fiind redus riscul de a le fi clonate paginile, și vor obține acces direct la divizia de relații cu clienți a companiei. Costul este de 11,99 dolari pe lună pentru varianta web și 14.99 de dolari pe lună pentru varianta iOS.