Medic din Cluj, condamnat pentru mită, acuzat că a pus mâna strâmb în ghips unei fetițe de trei ani4Foto© observatornews.ro

Medic din Cluj, condamnat pentru mită, acuzat că a pus mâna strâmb în ghips unei fetițe de trei ani

, 5 știri, 29 vizualizări

Acelasi medic are o condamnare pentru luare de mită, după ce 14 părinți le-au povestit judecătorilor cum cerea bani pentru a opera copiii bolnavi.

Incidentul a avut loc la începutul lunii ianuarie, atunci când fetița de aproape 3 ani și-a fracturat mâna stânga după ce a sărit de pe canapea. Copila a fost adusă de urgență la spitalul din Bistrița, însă pentru că unitatea medicală nu dispune de un ortoped pediatru, familia a fost trimisă la Spitalul de copii din Cluj-Napoca.

"În data de 2 ianuarie 2021, fiică-mea de 2 ani și 11 luni, s-a gândit că ar fi o idee bună să încerce un salt de pe canapea, "ca o pisică". Zis și făcut! Totul a mers bine până la aterizare. Am ridicat-o de pe jos, urlănd că o doare mânuța. Mi-a zis că nu își poate mișcă degetele, iar imediat după ce i-am ridicat bluza și am dezgolit antebrațul am constatat că mâna e fracturată", povestește mama fetiței.