Medicii Virgil Musta și Diana Manolescu, achitați definitiv de acuzațiile de abuz în perioada pandemiei de COVID-195Foto© libertatea.ro

Medicii Virgil Musta și Diana Manolescu, achitați definitiv de acuzațiile de abuz în perioada pandemiei de COVID-19

, 7 știri, 9 vizualizări

Curtea de Apel Timișoara (CAT) a respins apelul DNA împotriva sentinței pronunțate de Tribunalul Timiș în dosarul în care doi medici ai Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, Virgil Musta și Diana Manolescu, acuzați de abuz în serviciu în perioada pandemiei COVID, au fost achitați de magistrați, informează Agerpres.

Curtea de Apel Timișoara respinge ca nefondat apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție-Direcția Națională Anticorupție Timișoara împotriva sentinței penale pronunțate de Tribunalul Timiș în dosarul nr. 5306/30/2022. Cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina statului. Definitivă”, informează site-ul CAT.

Astfel, este confirmată decizia primei instanțe, pronunțate în februarie 2024, prin care atât medicul Virgil Musta, cât și celelalte persoane acuzate în dosar, un medic și două asistente, au fost achitați.