Mesaj emoționant primit de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Slovacia: „Nu ne mai ascundem că suntem români”20Foto© libertatea.ro

Mesaj emoționant primit de Edi Iordănescu înainte de meciul cu Slovacia: „Nu ne mai ascundem că suntem români”

, 31 știri, 54 vizualizări

Înaintea meciului de miercuri cu Slovacia, care se dispută la Frankfurt, antrenorul echipei naționale, Edi Iordănescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de încurajare pe care spune că l-a primit din partea unui prieten.

„Azi am primit un mesaj de la un prieten, un român adevărat. Un naționalist convins!! Mesaj pe care îl împart cu voi: «Stau în hotel și încep să fie din ce în ce mai mulți români. O să îi simțiți dacă stați aici. Partea interesantă că sunt foarte diverși, e o Românie în miniatură. Poate ne despart multe, dar ne apropie o idee de a fi demni, mândri de ceea ce suntem.

Nu ne mai ascundem că suntem Români, nu punem privirea în pământ când suntem întrebați de unde suntem. Ne uităm în ochii lor și spunem: din România. Suntem demni. În teren așa am văzut, oameni demni, curajoși, mândri de cine sunt, de unde vin, de ce vor, de unde or să ajungă. Mândri că suntem în galben. Mândri să ne cântăm imnul și să fluturăm steagul.