Mesajul Nataliei Intotero de Ziua Națională a Tineretului. Ministrul anunță că peste 15000 de tineri vor merge gratuit în tabără4Foto© romanialibera.ro

Mesajul Nataliei Intotero de Ziua Națională a Tineretului. Ministrul anunță că peste 15000 de tineri vor merge gratuit în tabără

, 6 știri, 20 vizualizări

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, care este sărbătorită pe data de 2 mai.

Intotero a afirmat că primul lucru pe care îl observă atunci când lucrează cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate sau administrație, fie la locul de muncă sau în diverse situații de viață.

„Astăzi, sărbătorim energia și creativitatea tinerilor noștri. Cred cu tărie că tinerii reprezintă viitorul României, iar toate eforturile și speranțele noastre pentru mai bine trebuie să le fie dedicate. Dragi tineri, de Ziua Națională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism și solidaritate, iar succesul vostru se traduce în respect pentru România”, a transmis ministrul în mesaj.

Avem peste 15.000 de locuri disponibile
Natalia-Elena Intotero,
Tabere gratuite pentru studenți, organizate de Ministerul Familiei.…