Mesajul uluitor al primarului din Sfântu Gheorghe. Edilul cere, din nou, autonomia Ținutului Secuiesc8Foto© libertatea.ro

Mesajul uluitor al primarului din Sfântu Gheorghe. Edilul cere, din nou, autonomia Ținutului Secuiesc

, 10 știri, 30 vizualizări

Un nou episod incredibil îl are în prim plan pe Antal Arpad, primarul din Sfântu Gheorghe. Prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare, acesta cere, din nou, autonomia Ținutului Secuiesc.

Antal Arpad este primarul orașului Sfântu Gheorghe încă din anul 2008. În urmă cu 3 ani, Antal a câștigat al 4-lea său mandat ca primar al orașului din județul Covasna. Totodată, el este președintele filialei UDMR din acest oraș. Nu de puține ori, edilul și-a exprimat public opinia față de situația Ținutului Secuiesc.

Recent, președintele Franței, Emmanuel Macron, a propus acordarea autonomiei pentru Corsica. Pe fondul acestei propuneri a președintelui francez, Antal Arpad a transmis un mesaj uluitor prin intermediul rețelelor de socializare. Mai exact, primarul din Sfântu Gheorghe susține că a venit timpul ca România să recunoască autonomia Ținutului Secuiesc. În plus, edilul a subliniat că aceasta este dorința cea mai mare a tuturor secuilor.