Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților49Foto3Video© a1.ro

Mihai Petre și Elwira, primele reacții după ce au câștigat sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

, 56 știri, 275 vizualizări

Finala sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, care le-au urmărit parcursul celor două echipe: Mihai Petre & Elwira și Cuza & Emi. Concurenții au fost provocați să treacă prin cele mai dificile probe pentru a ajunge la Turnul lui David, ultima destinație a reality show-ului.

Deși vedetele au luptat cu toate armele pentru a obține premiul de 30.000 de euro, Mihai Petre și Elwira au ajuns pe primul loc la Irina Fodor și au fost desemnați câștigători. Cei doi au demonstrat de-a lungul emisiunii că sunt o echipă puternică, în mod special prin numărul amuletelor și imunităților obținute în ele zece etape.

La scurt timp de la victorie, soții Petre au oferit un interviu în exclusivitate pentru a1.ro despre ce au simțit când au primit titlul de câștigători, dar și despre așteptările pe care le aveau în ultima etapă a celui mai dur reality show.