Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a avut, la București, o întrevedere cu omologul său român, Luminița Odobescu13Foto© adevarul.ro

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a avut, la București, o întrevedere cu omologul său român, Luminița Odobescu

, 21 știri, 17 vizualizări

Ministrul român de Externe, Luminița Odobescu, și omologul său moldovean, Nicu Popescu, au avut o întrevedere, marți, la București. Au abordat o serie de teme, de la avansarea dosarului privind aderarea la UE până la proiectele comune.

”Dialogul politic și diplomatic dintre România și Republica Moldova se află astăzi la un nivel fără precedent și acest lucru se datorează în mare măsură muncii asiduee depusă de ministrul Nicu Popescu. Avem proiecte bilaterale, dinamice la nivel sectorial în multiple domenii.

Mă bucură foarte mult că am avut oportunitatea de a discuta aceste proiecte comune, mai ales cele ce țin de securizarea și avansarea în continuare a procesului de integrare europeană a Republicii Moldova. Suntem și vom rămâne cel mai activ și cel mai apropiat partener al Republicii Moldova, și al cetățenilor săi atât la nivel bilateral, cât și la nivel european și internațional.