Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru dubla cu Cipru și Lituania3Foto© gsp.ro

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru dubla cu Cipru și Lituania

, 7 știri, 15 vizualizări

Echipa națională de fotbal a României va continua parcursul din Liga Națiunilor în luna octombrie, având programate două meciuri importante în deplasare: cu Cipru, pe 12 octombrie, și cu Lituania, pe 15 octombrie. După debutul pozitiv din luna septembrie, când „tricolorii” au câștigat primele două partide din această ediție a competiției, selecționerul Mircea Lucescu a adus câteva schimbări în echipa pentru aceste noi confruntări.

România a început cu dreptul această campanie în Liga C, obținând victorii clare împotriva selecționatelor din Kosovo (3-0) și Lituania (3-1). Echipa pregătită de Lucescu este considerată favorită la câștigarea grupei și la promovarea în Liga B, iar cele două victorii din luna septembrie au consolidat încrederea în acest obiectiv.

Mircea Lucescu, revenit la cârma echipei naționale după o carieră impresionantă la echipe de club, a anunțat lotul pentru meciurile din această lună. Comparativ cu convocările din septembrie, selecționerul a făcut două schimbări importante, aducând în echipă doi jucători noi: Alexandru Pașcanu și Adrian Șut. Aceștia vor înlocui pe Iulian Cristea și Mihai Lixandru, care au rămas acasă.