Mircea Lucescu, operat în Ucraina - Primele detalii oferite de Dinamo Kiev9Foto© libertatea.ro

Mircea Lucescu, operat în Ucraina - Primele detalii oferite de Dinamo Kiev

, 11 știri, 72 vizualizări

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost operat la picior de coxartroză, a anunțat clubul Dinamo Kiev, care a precizat că intervenția chirugicală a fost un succes, iar antrenorul este „într-o dispoziție excelentă”. Decizia de a se opera în Ucraina, și nu în țările europene, a fost luată de antrenorul principal după meciul cu Șahtior, pentru a-și arăta angajamentul și susținerea față de Ucraina și poporul ucrainean. De asemenea, el a decis să rămână aproape de echipă și să monitorizeze procesul de pregătire al acesteia, notează Dinamo Kiev.

Potrivit sursei citate, Lucescu va începe recuperarea sub supravegherea medicilor din Kiev. Situația se află, de asemenea, sub controlul personalului medical al lui Dinamo, care îl va ajuta pe antrenor să treacă printr-o recuperare rapidă și de succes la Kiev.

Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Boala care îi dă bătăi de cap tehnicianului lui Dinamo Kiev

„Antrenorul este într-o dispoziție excelentă, cu o stare de spirit bună și este deja nerăbdător să se apuce de treabă. Luni, el a făcut deja primii pași în jurul secției. Mircea Lucescu transmite salutări echipei și fanilor săi”, a precizat Dinamo Kiev. Din cauza stării sale de sănătate și a necesității de a fi operat de coxartroză, antrenorul dinamovist Mircea Lucescu a fost nevoit să își delege temporar atribuțiile către asistentul său Oleksandr Shovkovskyi.