Mișcarea pentru Devoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog să nu mă jigniți”5Foto1Video© hotnews.ro

Mișcarea pentru Devoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog să nu mă jigniți”

, 7 știri, 20 vizualizări

„Pentru jigniri la adresa locuitorilor regiunii Moldova, premierul Marcel Ciolacu trebuie să demisioneze!”, este solicitarea fermă făcută vineri, 26 aprilie, de către Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei, o asociație civică din Iași care militează ca autoritățile să aloce fonduri și să întocmească politici pentru dezvoltarea regiunii.

Solicitarea vine după ce premierul a făcut joi o declarație la Timișoara în care invoca faptul că județul Buzău nu e Moldova și cere oamenilor „să nu mai jignească” cu această afirmație.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți. Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu domnul Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a spus Marcel Ciolacu răspunzând unei întrebări puse de un jurnalist.