Mitică Popescu este internat la Spitalul Floreasca. Actorul a ajuns pe mâna medicilor de la Cardiologie10Foto© realitatea.net

Mitică Popescu este internat la Spitalul Floreasca. Actorul a ajuns pe mâna medicilor de la Cardiologie

, 12 știri, 32 vizualizări

Mitică Popescu este internat la Spitalul Floreasca. Actorul în vârstă de 86 de ani aajund duminică la spital, cel mai probabil din cauza unor probleme la inimă, având în vedere că se află în cadrul secției de Cardiologie. Totuși, actorul nu vrea să facă publice informațiile despre starea sa de sănătate, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, Medicul Bogdan Oprița, anunță Antena 3.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat Bogdan Oprița.

Mitică Popescu a ajuns la spital la doar două săptămâni după ce a împlinit, pe 2 decembrie, venerabila vârstă de 86 de ani. Cu doar o săptămână înainte de a ajunge la spital, actorul declara că preferă să mai pună o haină pentru a face economie la facturi, mai ales că are sobă din teracotă pe gaze „Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, a declarat Mitică Popescu.