Mititelu, triumfător după 2-1 cu Sepsi: „Victorie mare, ne-am deblocat. Puteam câștiga la 2-3 goluri diferență”6Foto© video.gsp.ro

Mititelu, triumfător după 2-1 cu Sepsi: „Victorie mare, ne-am deblocat. Puteam câștiga la 2-3 goluri diferență”

, 6 știri, 30 vizualizări

Sepsi a pierdut cu un gol marcat de Lacroix în prelungiri și a rămas pe locul 10, cu 20 de puncte, la 5 de Petrolul, ultima echipă de pe loc de play-off. Dezamăgit, Ciobotariu a scos în evidență greșelile defensive ale lui Sepsi și nu își explică de ce echipa lui nu joacă la fel pe tot parcursul meciului, ci face o repriză mai bună și una mai proastă.

„În prima repriză ne-am mișcat mai bine, dar prima le-a aparținut lor. Sunt inexplicabile greșelile pe care le-am făcut, nu aveam voie să le facem niciodată, am primit două goluri asemănătoare. Nu am fost agresivi la mijloc, adversarul a pasat cu lejeritate, a dus mingea la margine și ne-a creat apoi probleme.

E greu de explicat când iei gol în prlungiri. Mă așteptam la mai mult de la echipa mea. Noi jucăm doar o repriză. Lucrurile nu au fost în regulă. Nu înțeleg de ce nu am mai pasat între linii în repriza a doua. în prima am avut ocazii, în a doua ne-am blocat, am greșit multe pase. Am făcut greșeli mari.