Modificarea pensiilor militarilor, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților© puterea.ro

Modificarea pensiilor militarilor, pe ordinea de zi a Camerei Deputaților

, 5 știri, 22 vizualizări

Parlamentul va decide marți, prin vot, cu privire la proiectul de lege privind pensiile militarilor. Președintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, anticipează că parlamentarii PSD, în unanimitate, vor aproba acest proiect. ”Am convocat această ședință, tocmai pentru a dovedi că nu ne-am opus niciodată acelui proiect vizavi de pensiile militarilor. (…) Parlamentul, mâine (marți – n.r.), va decide, prin vot, asupra acestui proiect de lege. Parlamentarii Partidului Social Democrat vor vota, cred, și sunt convins, în unanimitate, acest proiect de lege”, a subliniat el, citat de news.ro.

În același context, Daniel Suciu a afirmat că un astfel de proiect de lege n-ar trebui să fie exploatat în scopuri electorale, așa cum ar fi încercat liberalii. ”Nu obișnuiesc și nu obișnuim să intrăm în concursuri de popularitate. Am spus de la bun început că un asemenea proiect de lege nu se face pentru campanie electorală sau pentru a favoriza pe cineva sau pe altcineva.

De aceea am privit cu regret și cu oarecare supărare modalitatea prin care cei de la Partidul Național Liberal au încercat să își facă campanie cu acest proiect.