Momentul terifiant în care patru cetățeni americani au fost răpiți în Mexic, surprins de camerele de supraveghere4Foto1Video© stirileprotv.ro

Momentul terifiant în care patru cetățeni americani au fost răpiți în Mexic, surprins de camerele de supraveghere

, 6 știri, 23 vizualizări

Un oficial american a declarat pentru CNN că a fost un caz de confuzie de identitate.

UPDATE Doi dintre cei patru cetățeni americani care au dispărut vineri în statul mexican Tamaulipasare sunt morți. Ceilalți doi însă - un bărbat și o femeie - sunt în viață și în mâinile autorităților. Acest lucru a fost raportat de guvernatorul statului, Americo Villareal, într-un apel telefonic în timpul conferinței de presă cu președintele federal Andres Manuel Lopez Obrador.

Cei patru cetățeni americani au fost atacați și răpiți vineri de bărbați înarmați în nord-estul Mexicului. Ei se aflau în orașul mexican pentru o procedură medicală.

Se crede că americanii au fost răpiți din greșeală, a precizat oficialul american. Anchetatorii cred că un cartel mexican i-a confundat cu traficanți de droguri haitieni. Ulterior, autoritățile au anunțat că doi americani au murit. Doi dintre cei patru americani răpiți de bărbați înarmați în Mexic sunt morți și doi sunt încă în viață, a spus guvernatorul statului Tamaulipas, potrivit BBC.