Motivul pentru care Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB6Foto2Video© romanialibera.ro

Motivul pentru care Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB

, 6 știri, 7 vizualizări

Motivul pentru care Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB Gigi Becali, patronul echipei, a menționat acest aspect cu o săptămână înainte, iar Pintilii a abordat pentru prima dată subiectul.

Antrenorul a explicat că a avut o discuție cu Becali în care au analizat situația dificilă a echipei în debutul sezonului, iar o despărțire de club a fost luată în considerare. Totuși, Pintilii a rămas la echipă, continuând să colaboreze în rolul său de secund pentru a încerca să redreseze situația.

A fost o discuție la începutul campionatului, dar nu o dorință clară în legătură cu plecarea mea. A fost o discuție personală cu Gigi Becali, dar nu că aș fi plecat. Da, da! (n.r. – apăsat de rezultatele echipei) Din cauza asta. Atunci, mă gândeam că era mai bine să plec eu. Acum cred că am și uitat despre discuția asta. A fost foarte repede tot ce s-a întâmplat, a fost ceva de moment. S-a rezolvat foarte repede. Mi-am dat un ultimatum. Ne-am calificat în Europa League, dar la început poate era nevoie de o schimbare, a declarat Pintilii, pentru onlinesport.ro.