Motivul pentru care Victor Slav s-a despărțit de Selina. Are legătură cu fostul iubit al femeii10Foto© bzi.ro

Motivul pentru care Victor Slav s-a despărțit de Selina. Are legătură cu fostul iubit al femeii

, 10 știri, 32 vizualizări

Acum totul e lapte și miere, dar anul trecut Victor Slav s-a despărțit de Selina, după ce femeia ar fi călcat strâmb în relație. La acea vreme, cei doi puneau capăt unei relații de trei ani, pe care însă au reluat-o în toamna trecută. Din câte se pare, Selina l-ar fi contactat pe fostul iubit ba chiar i-a trimis și câteva fotografii indecente cu ea.

Victor Slav și Selina se iubesc de ani buni, doar că relația lor a fost cu suișuri și coborâșuri. Au fost împreună trei ani, apoi și-au spus adio după ce femeia a călcat strâmb. În urmă cu un an, cei doi au mai acordat o șansă poveștii lor de iubire și au luat-o de la capăt. Ce s-a întâmplat, de fapt, la AsiaAsiaAsia Express 2024, potrivit Cancan.

Victor Slav și Selina au trăit o dragoste cu năbădăi, cu certuri și împăcări. Fostul prezentator de la meteo se despărțea, în aprilie 2023, de iubita lui pentru că aceasta ar fi călcat strâmb cu fostul ei partener. Cei doi puneau punct unei relații de trei ani, în mare secret. Fostul moderator TV ar fi fost informat cu privire la idila iubitei lui de către soția celui cu care fusese înșelat. Victor Slav ar fi confruntat-o pe Selina, iar ea ar fi dat vina pe faptul că el nu-i acordă suficientă atenție.