Nedumerit după ce a găsit o grenadă defensivă pe un câmp, un bărbat din Giurgiu a dus-o acasă cu mașina5Foto© observatornews.ro

Nedumerit după ce a găsit o grenadă defensivă pe un câmp, un bărbat din Giurgiu a dus-o acasă cu mașina

, 6 știri, 44 vizualizări

"În timp ce desfășura lucrări agricole pe un câmp din localitatea Bucșani, județul Giurgiu, un bărbat a găsit o grenadă. Acesta nu a știut cum să procedeze și a transportat obiectul cu autoturismul, până la domiciliu. Ajuns acasă a sunat la poliție și a aflat de la polițiști că este vorba despre un obiect de muniție.

La fața locului, pirotehnicienii au constatat faptul că era vorba despre o grenadă de mână defensivă. Aceasta a fost ridicată și transportată în siguranță, urmând să fie distrusă. La caz a fost prezent și un echipaj de poliție din cadrul Secției de poliție Roata de Jos", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, de la începutul acestui an, în județ au mai fost găsite patru proiectile explozive, un proiectil exploziv trasor de calibrul 37 de milimetri și un proiectil perforant de calibrul 88 de milimetri, în municipiul Giurgiu și în localitățile Vedea, Mihăilești, Băneasa, Vlad Țepeș și Bolintin Vale.