Nepotul lui Fane Spoitoru a ajuns la spital cu gâtul tăiat după ce i-a enervat cu dansul lui pe nuntași, la o petrecere în Ferentari5Foto© adevarul.ro

Nepotul lui Fane Spoitoru a ajuns la spital cu gâtul tăiat după ce i-a enervat cu dansul lui pe nuntași, la o petrecere în Ferentari

, 8 știri, 11 vizualizări

Nepotul lui Fane Spoitoru a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București, pe 15 octombrie,  după ce a fost tăiat în zona gâtului în urma unui conflict izbucnit la o cununie.

Bărbatul care a fost la un pas să-l omoare pe Alexandru Petrescu, fiul nelegitim al lui Migdal Ion, zis „Migdale”, fratele lui Fane Spoitoru, a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat de tentativă de omor, faptă petrecută la o cununie care a avut loc în seara de 15 octombrie, într-o locuință din Ferentari.

Procurorii au reținut că ”în data de 15.10.2024, în jurul orei 22.20, aflându-se în curtea unui imobil din mun. București, sector 5, în urma unui conflict spontan izbucnit în cadrul unei petreceri la care participau numeroase persoane, inculpatul a folosit un pahar spart pentru a lovi victima în repetate rânduri, cu intenția de a-i suprima viața.