Nicolae Ciucă, atac la adresa lui Mircea Geoană: Spre deosebire de domnul Geoană, eu sunt ales de oameni pentru a-i reprezenta3Foto© hotnews.ro

Nicolae Ciucă, atac la adresa lui Mircea Geoană: Spre deosebire de domnul Geoană, eu sunt ales de oameni pentru a-i reprezenta

, 4 știri, 38 vizualizări

Recent, Mircea Geoană l-a ironizat pe Nicolae Ciucă, spunând că șeful Senatului „probabil s-a autoinvitat” la recepția din Congresul SUA, care a avut loc în 12 iulie cu ocazia summitului NATO.

„A participat la o recepție în Congres. Cred că nu este membru în delegația Adunării Parlamentare a NATO, probabil că s-a autoinvitat acolo. Am discutat puțin cu el, da. Era și Vasile Dîncu, erau și câțiva politicieni de la USR”, a spus inițial Geoană. Afirmațiile au ajuns la urechile liderului PNL care nu a stat pe gânduri și i-a răspuns acestuia.

Totodată, Geoană i-a oferit un răspuns acid premierului Marcel Ciolacu, care i-a cerut să prezinte lucrurile pe care acesta le-a făcut pentru România din funcție de secretar general al NATO. Mircea Geoană a spus: ”Cu tot respectul pentru oricine, conduc această alianță de 32 de țări, un miliard de oameni, îmi fac treaba bine și pentru România am făcut și fac lucruri și voi face lucruri în continuare. Deci, nu-i treaba domnului Ciolacu ce am făcut eu la NATO”.