Nicolae Dică și Mihai Pintilii, conflict deschis după Oțelul - FCSB4Foto© sport.hotnews.ro

Nicolae Dică și Mihai Pintilii, conflict deschis după Oțelul - FCSB

, 4 știri, 9 vizualizări

„Nu l-a lucrat pe Dică cineva, nu face Pintilii asta. Singurul lucru pentru care e supărat Dică e următorul. Eu i-am spus lui Pintilii așa: «Băi Pintilii, tu ești băiat corect?! Dacă nu-mi spui ce se întâmplă la echipă, înseamnă că ești hoț». «Gigi, ce mă bag eu, sunt turnător?». «Păi tu ești plătit aici să-mi spui ce se întâmplă, ce nu e bine. Dacă nu, și tu, și MM, furați banii».

E adevărat că Pintilii mi-a spus două chestiuni și de acolo e Dică supărat. Legat de antrenamente și de tactică în timpul jocurilor. Lucruri simple, care nu contează. Eu i-am spus asta lui Dică, dar nu erau importante. Fiecare antrenor face cum crede el, de exemplu, la un corner. Mi-a spus Pintilii, e adevărat, că nu e în regulă să facă chestii tactice timp de 45 de minute, că jucătorii vor mai mult cu mingea.

I-am spus lui Pintilii să-mi zică ce nu e în regulă la echipă, ca să nu ia salariul degeaba. Mi-a spus atât, că se face prea mult tactic și jucătorii mârâie, nu le convine", a declarat Becali, conform Prima Sport.