Nicole Cherry și Poetul rapp și Amna și Milionara din Tenerife, următoarele două echipe ale sezonului 19 Te cunosc de undeva!5Foto© observatornews.ro

Nicole Cherry și Poetul rapp și Amna și Milionara din Tenerife, următoarele două echipe ale sezonului 19 Te cunosc de undeva!

, 5 știri, 47 vizualizări

„Au trecut 10 ani de la prima mea participare la ”Te cunosc de undeva!” și iată că a venit momentul să fiu iar concurentă în cadrul show-ului și să mă bucur din nou de această experiență. Sunt foarte nerăbdătoare, ”Te cunosc de undeva!” îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist.

Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!”, a declarat Nicole Cherry. În cel de-al 19-lea sezon, Nicole Cherry va face echipă cu Poetul rapp, artist pe care telespectatorii îl vor cunoaște în curând: „Transforming show-ul arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare și descoperire artistică.

Sunt convins că voi întâmpina momente și situații în care n-am mai fost vreodată și care totodată mă vor „împinge” să evoluez. Și clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot! P.S. am emoții maaari, dar asta să nu se consemneze!”, a mai declarat Poetul rapp.