Nicu Guță, fiul lui Nicolae Guță, prins drogat la volan în Petroșani - Surse9Foto© romaniatv.net

Nicu Guță, fiul lui Nicolae Guță, prins drogat la volan în Petroșani - Surse

, 11 știri, 34 vizualizări

Un bărbat de 31 de ani a fost găsit sâmbătă seară, 2 septembrie, în Petroșani, la volanul mașinii ieșite de pe carosabil, „agitat și incorect în vorbire”, a transmis IPJ Hunedoara. După ce a fost testat cu aparatul drug-test, acesta a ieșit pozitiv. Potrivit surselor Libertatea, este vorba despre fiul manelistului Nicolae Guță, Nicu Guță.

„La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire”, a transmis Poliția Hunedoara.

Bărbatul a fost mai întâi testat pentru consum de alcool cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ, dar, după testarea cu aparatul Drug-Test, a ieșit „pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope”.