Nicușor Dan anunță repararea acoperișului Arenei Naționale6Foto© hotnews.ro

Nicușor Dan anunță repararea acoperișului Arenei Naționale

, 12 știri, 20 vizualizări

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, spune că Nicușor Dan „minte și aruncă, din nou, vina pe mine pentru neputința și nerealizări lui”. Firea spune că Arena Națională a avut, în mandatul său, contract de mentenanță pentru toate sistemele, deci și pentru acoperișul retractabil. Fostul primar general adaugă că în timpul mandatului său nu au fost probleme cu acoperișul retractabil pentru că a respectat indicațiile producătorului.

„Scrie negru pe alb în cartea tehnică a sistemului că acoperișul nu trebuie întins toamna și iarna. În prima lună de mandat, specialiștii aduși de Nicușor Dan au întins și au stricat acoperișul! Să nu uităm imaginile și scandalul din decembrie 2020, în plin sezon rece, înaintea meciului Austria-Macedonia. E foarte ciudat ce s-a întâmplat atunci.

Acoperișul era programat de producător să nu poată fi întins toamna și iarna, dar specialiștii lui Nicușor Dan au reușit să umble la software și să treacă peste recomandări. Producătorul acoperișului a recunoscut public tot ce v-am spus. E foarte interesant și cum a fost întins acoperișul Arenei pentru evenimente organizate acolo, unde au participat mii de tineri.

timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreținere specializată
Nicușor Dan,
Nicușor Dan anunță reparații la acoperișul Arenei Naționale: Am semnat…
Specialiștii aduși de Nicușor Dan au întins și au stricat acoperișul de pe Arena Națională
Gabriela Firea,
Gabriela Firea: “Specialiștii aduși de Nicușor Dan au întins și au…