Nicușor Dan: „Au fost rectificate cărțile funciare care atestă calitatea de proprietar al zonei Piața Unirii”4Foto© stirileprotv.ro

Nicușor Dan: „Au fost rectificate cărțile funciare care atestă calitatea de proprietar al zonei Piața Unirii”

, 11 știri, 9 vizualizări

El menționează că Primăria analizează în prezent documentele în baza cărora s-a realizat anterior "înscrierea în fals" a Apelor Române ca administrator al zonei respective și că vor fi sesizate organele de cercetare competente.

"Au fost rectificate la OCPI cele 4 cărți funciare care atestă Primăriei Municipiului București calitatea de proprietar și administrator al întregii zone supraterane din Piața Unirii, respectiv parc și planșeu. Instituția Apele Române este proprietar numai pe albia râului Dâmbovița și numai în subteran, ca atare nu avea dreptul legal să ceară autorizații de lucrări pentru suprateran.

4 instituții ale statului: Apele Române, OCPI, Primăria Sectorului 4 și Primăria Sectorului 3 s-au prefăcut că nu văd această eroare gravă din documente. În consecință, analizăm toate documentele eliberate care s-au sprijinit pe înscrierea în fals la OCPI și vom sesiza organele de cercetare competente", a scris ediulul, pe Facebook.

Au fost rectificate cărțile funciare care atestă calitatea de proprietar al zonei Piața Unirii
Nicușor Dan,
Nicușor Dan: „Au fost rectificate cărțile funciare care atestă…