Nicușor Dan, reacție după ce DNA a început urmărirea penală în cazul său3Foto© bzi.ro

Nicușor Dan, reacție după ce DNA a început urmărirea penală în cazul său

, 10 știri, 49 vizualizări

Primarul Capitalei Nicușor Dan a explicat, referilor la faptul că DNA a început urmărirea penală în cazul său, că decizia procurorilor anticorupție a fost „o chestiune absolut formală”, în contexutl în care aceștia sunt obligați să deschidă o cercetare penală în cazul în care este formulată o plângere.

El a adăugat că „e ceva ce se întâmplă o dată la patru ani. Acum patru ani, la fel, vreo 10 parlamentari PSD mi-au făcut o plângere, tot așa, la DNA, dacă nu mă înșel, că șantajez, nu știu ce mai fac, acum opt ani a fost cu Soros, care mi-a dat o bursă de 400 de dolari și în felul ăsta mă influențează”.

„Două lucruri pot să vă spun. E ceva ce se întâmplă o dată la patru ani. Acum patru ani, la fel, vreo 10 parlamentari PSD mi-au făcut o plângere, tot așa, la DNA, dacă nu mă înșel, că șantajez, nu știu ce mai fac, acum opt ani a fost cu Soros, care mi-a dat o bursă de 400 de dolari și în felul ăsta mă influențează”, a afirmat Nicușor Dan, întrebat despre faptul că Mihai Enache, candidatul AUR la PMB, a anunțat că DNA a început urmărirea penală în cazul său, într-o intervenție telefonică făcut, vineri la postul B1Tv.