Noi personaje tulbură povestea din Lia – Soția soțului meu. Mircea Gheorghiu, Andrei Coman și Andrei Ivan se alătură distribuției5Foto© a1.ro

Noi personaje tulbură povestea din Lia – Soția soțului meu. Mircea Gheorghiu, Andrei Coman și Andrei Ivan se alătură distribuției

, 5 știri, 40 vizualizări

Doctor în Teatru (Diplomă de licență în “Arta Actorului”- Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”) și Conferențiar Universitar – Catedra Arta Actorului, Facultatea de Teatru, UNATC, Mircea Gheorghiu revine pe micile ecrane în Lia – Soția soțului meu. Acesta îl va interpreta pe Tavi, un membru de temut al clanului Rocca.

“Atunci când un membru al familiei tale ajunge la pușcărie, vinovații trebuie să plătească. Răzbunarea devine cuvântul de ordine și nimic altceva nu mai contează. Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. Tavi este un personaj fără scrupule, care încurcă ițele și tulbură apele. Va fi o apariție inedită pentru mine, într-un proiect de mare anvergură, care va ține telespectatorii cu sufletul la gură. Abia aștept să faceți cunoștință cu Tavi și clanul Rocca!”, a declarat Mircea Gheorgiu.

Alături de Tavi, telespectatorii vor face cunoștință și cu Rusu, un alt personaj controversat, pus în scenă de actorul Andrei Coman. Împreună cu ceilalți membri ai clanului Rocca, Rusu vine să îi plătească polițe mai vechi lui Petru Vornicu, atât la circuitul VorGroup, cât și în viață personală.