Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****4Foto© romaniatv.net

Nordis Group anunță deschiderea Hotelului Nordis Mamaia 5 *****

, 6 știri, 17 vizualizări

București, 30 decembrie 2023: Nordis Group inaugureazăHotelul Nordis Mamaia 5 *****, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est. Nordis Group sărbătorește deschiderea hotelului cu un eveniment de Revelion marcând intrarea în etapa de soft opening și aniversarea a 15 ani de excelență în imobiliare pe piața românească.

Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiinddeschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.

„Ne pregătim pentru cel mai bun an din istoria Nordis, întrucât zilele acestea deschidem Hotelul Nordis Mamaia și intrăm în etapa de soft opening. Organizăm un Revelion extravagant pentru a sărbători împreună cu partenerii și clienții noștri acest moment extraordinar. Intrăm în 2024 cu un obiectiv important, acela de de a oferi experiențe memorabile turiștilor noștri, ceea ce va conduce către un grad de ocupare ridicat pentru hotelul nostru. Vrem sădovedim faptul că România merită să fie pe lista țărilor cu oferte turistice extraordinare, la același nivel cu standardele internaționale.