O elevă de 17 ani e în stare gravă după ce a căzut de la etajul 1 al școlii din Cluj, în timpul orei de engleză5Foto© libertatea.ro

O elevă de 17 ani e în stare gravă după ce a căzut de la etajul 1 al școlii din Cluj, în timpul orei de engleză

, 10 știri, 40 vizualizări

"Din primele verificări efectuarea a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în codiții ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportată la spital pentru mai multe investigații", au declarat pentru Ziua de Cluj, reprezentanții IPJ Cluj.

Într-o primă reacție după incident, reprezentanții ISJ Cluj au transmis că, înainte să cadă, eleva a fost atenționată de profesoară să se dea jos de pe pervazul geamului, potrivit Ziar de Cluj.

„Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și a căzut în gol.