O familie din Sibiu a montat o bancă pe un vârf din Munții Făgăraș. Reacția Salvamont6Foto© stirileprotv.ro

O familie din Sibiu a montat o bancă pe un vârf din Munții Făgăraș. Reacția Salvamont

, 9 știri, 74 vizualizări

O bancă din lemn, pe structură metalică, a fost văzută sâmbătă la peste 2.500 de metri altitudine, pe Vârful Călțun din Făgăraș, de către un turist din Pitești. Bărbatul a postat pe internet poze cu banca și a povestit că a fost adusă de o familie din Sibiu cu care s-a întâlnit pe traseu. Imaginile au ajuns și în atenția Salvamont Argeș, care a anunțat că banca va fi demontată dacă va fi găsită acolo, potrivit Turnul Sfatului și News.

„Pe Cornul Călțunului o familie din Sibiu (care a dorit să rămână anonimă și fără poze cu ei în postare) mi-a schimbat ziua. A montat o banca în Vf. Cornul Călțunului, să te poți odihni și admira Vf. Moldoveanu. Am avut ocazia să stau printre primii pe ea. Până când ajungeți să vedeți și dvs, am pus câteva poze să știți ca nu e glumă! Respectul meu! A rămas că ne vedem la anul pe 14 August, în același loc și la aceeași ora!”, a scris piteșteanul pe un grup de Facebook care reunește iubitori au traseelor montane.

Banca montată de o familie din Sibiu pe Vârful Călțun. Șeful Serviciului Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, a declarat pentru News.ro că, dacă imaginile sunt reale, salvatorii vor demonta banca.